Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tartalmas évadot zárt a Feketehegy SE
Tartalmas évadot zárt a Feketehegy SE Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. október 20.
Véget ért a nyári versenyszezon a Feketehegy SE számára. Az évad során tízszer is dobogóra állhattak az egyesület tagjai, az országos bajnokságokon és a területi versenyeken is több mint harminc érmet szereztek a fiatalok súlylökésben, diszkoszvetésben és kalapácsvetésben.

 

 

Lezárult a versenyszezon a Feketehegy SE számára. A sportolók az évad utolsó dobóversenyén kalapácsvetésben és diszkoszvetésben mérték össze tudásukat.

A nap legkiemelkedőbb teljesítményét Bolla Dániel hozta, aki három versenyszámban állt dobókörbe, s mindegyik alkalommal egyéni csúcsot produkált! Saját (4 kg-os) szerével 59,53 m-t dobott, 5 kg-ra váltva 53,56 m-re repített, 1 kg-os diszkosszal pedig 41,62 m-t mértek le a bírák.

 

 

                                                   Kiváló eredményeket értek el a sportolók a legutóbbi versenyen (is) Fotó: Feketehegy SE

 

 

Rajta kívül egyéni csúcsnak örülhetett a lányok közül Potyondi Eszter 4 kg-os kalapáccsal (eredménye 44,22 m volt,) valamint Potyondi Zsófia és Bodnár Emma Virág.

Az U16-os fiúk diszkoszvetésben két egyéni csúcsot mutattak be Fülöp László és Rapali Bence révén. Az 5 kg-os kalapáccsal Rapali Bence és Kukucska Zoltán dobta meg eddigi legjobbját.

 

A Feketehegy SE tagjai mind remek teljesítményt nyújtottak az évad utolsó dobóvesenyén (Fotó: Feketehegy SE)

 

„Az idei szezonban főleg az országos bajnokságokra készültünk, ahol több érmet is sikerült szereznünk” – foglalta össze az elmúlt hónapok eredményeit Rapali Zsolt. – „Összesen tízszer álltak dobogón egyesületünk tagjai az országos bajnokságokon: három aranyat, három ezüstöt és négy bronzérmet nyertünk. Lettek bajnoki érmeink a téli és a nyári OB-n U16 és U18 korosztályban is. Ezen kívül a területi versenyeken több, mint 30 érmet szereztek a fiatalok súlylökés, diszkoszvetés és kalapácsvetés versenyszámokban.”

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2021/10/17/sulylokes-diszkoszvetes-kalapacsvetes-tartalmas-evadot-zart-a-feketehegy-se

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >