Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Sikerrel zárult a IX. Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat
Sikerrel zárult a IX. Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: HTBK, Csordás Csilla (ÖKK)   
2021. október 26.
Tizennégy székesfehérvári diák alkotása is Arany-, Ezüst- és Bronzceruza, valamint különdíjat nyert a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, és a nagyváradi Tanoda Egyesület hadtörténelmi, honvédelmi témájú, Kárpát-medencei gyermekrajzpályázatán. A Szent László nyomában címmel kiírt pályázatra közel 800 alkotás érkezett.

 

 

Minden nehézség ellenére, sikerrel zárult le a 2021. évi Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat, amelyt kilencedik alkalommal írt ki „Szent László nyomában” elnevezéssel a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, és a nagyváradi Tanoda Egyesület. Ebben az évben – a pandémiás helyzetre reagálva, illetve a lehetőségek köre bővítése érdekében – újabb kategóriákat hirdettek meg, és azok beadási határidejét többször meghosszabbították annak érdekében, hogy minél többen csatlakozhassanak a pályázathoz.

A papírra vetett és digitális formában elküldött alkotások száma 736 volt, míg az idén első alkalommal meghirdetett fotópályázat is szép számmal mozgatta meg az alkotó diákokat. Az Arany-, Ezüst- és Bronzceruza-díjjal és Különdíjjal elismert alkotók között 14 székesfehérvári diák van.

Részletes eredménylista a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete honlapján található.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >