Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dr. Balogh Ibolya megdöbbenve cáfolja a szocialista frakcióvezető vádjait
Dr. Balogh Ibolya megdöbbenve cáfolja a szocialista frakcióvezető vádjait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 03.

ImageDr. Balogh Ibolya szerint a szocialista frakcióvezető teljes körű tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot a legutóbbi közgyűlésen, vagy ismételten egy halom csúsztatással próbálta meg a közvéleményt negatívan befolyásolni, amikor azt mondta, hogy kevés pályázat készült az elmúlt időszakban.

„A szocialista frakcióvezető napirend előtti felszólalásában kritikával illette a többséget, tehát nyilván a Fidesz frakcióját, mondván, hogy hihetetlenül kevés pályázatot nyújtottunk be.” – nyilatkozta felháborodottan a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke – „Ez a kijelentése megdöbbentő számomra, mert vagy teljes tájékozatlanságról ad tanúbizonyságot, vagy ismételten egy halom csúsztatással próbálja meg a közvéleményt félreinformálni." 

Dr. Balogh Ibolya reagálva a vádakra elmondta: Relatíve, összegszerűségében hihetetlenül nagy pénzügyi terheket vállalva minden lehetséges pályázaton elindultak, hogy Fejér megyében megvalósuljanak az elképzelt beruházások, fejlesztések. Ezek közül kiemelte a Fejér Megyei Szent György Kórházat érintő projectet, amelynek kapcsán 10-12 milliárd Forint körüli összeget céloztak meg a „tömbösítésre”, amely a kórház egészét érintő fejlesztésben nyilvánulna meg.

„Ha már csak ezt az egy pályázatot nyújtottuk volna be, már az is becsülendő lenne egy ilyen gazdasági- társadalmi háttér figyelembe vételével.” – mondta az elnök asszony – „Ehhez viszont több kisebb egészségügyi pályázat is kapcsolódik, például az enyingi és a sárbogárdi rendelőintézet járóbeteg-ellátás fejlesztésére irányuló pályázat. Sőt, van oktatási intézményt érintő, több száz millió Forint beruházási összeget érintő pályázatunk is (ez a sárbogárdi gimnázium felújítására irányul), így teljes mértékben érthetetlen és felháborító a szocialista frakcióvezető megnyilvánulása.”

Image
Fotó: Temesvári Márta

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >