Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Téli tárlat pénteken nyílik a Pelikán Galériában
A Téli tárlat pénteken nyílik a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 12.
A Székesfehérvári Művészek Tárasága csoportos kiállítása, a Téli tárlat november 12-én, pénteken nyílik a Pelikán Galériában. A december 17-ig látható kiállításban tárlatvezetéssel, kötetlen beszélgetéssel, dobozképek készítésével várják a látogatókat az adventi hétvégéken.

 

 

Többek között Haraszti Zsolt, Koppány Attila, Pácser László, Pinke Miklós, Revák István, Szolnoki Szabolcs és Ujházi Péter legújabb alkotásait is láthatja a közönség a pénteken nyíló Téli tárlaton. A Szent István Király Múzeum Pelikán Galériában november 12-én, 18 órakor Magyarits András címzetes igazgató nyitja meg a Székesfehérvári Művészek Társasága csoportos kiállítását.

A december 17-ig látogatható tárlat izgalmas programokkal várja az érdeklődőket advent négy hétvégéjén. November 27-én, szombaton Korompai Péter vezetésével bepillantást nyerhetnek a marokedények festésébe. December 12-én, vasárnap kötetlen beszélgetésre vár mindenkit Büki Zsuzsanna és Szentes Ottokár, majd a délután zárásaként Szentes Ottokár festőművész tárlatvezetésével nézhetőek meg az alkotások. December 18-án, szombaton délután ismét Korompai Péter lesz a házigazda, míg december 19-én, vasárnap délután dobozképeket készíthetnek a gyerekek Haraszti Zsolttal.

A kiállítóhely teljes területén saját szájmaszk viselése és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező. A múzeumi programokon való részvételhez védettségi igazolvány is szükséges.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >