Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow IX. Újszövetség Maraton
IX. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2021. november 22.
Advent első vasárnapján, november 28-án reggel 8 órától ismét megrendezzük az Újszövetség Maratont, immár kilencedik alkalommal. A négy evangéliumból gondosan összefésült szövegrészek olvasásával Jézus életét idézzük meg.

 

 

 

A felolvasáson részt vesz Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója, Spányi Antal katolikus megyéspüspök, Bencze András evangélikus lelkész és Berze János református lelkész.  

A színpadon a felolvasások között a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI diákjai lépnek fel. 

A felolvasásra szeretettel várjuk a nézőket is, a hatályos rendelkezések alapján a maszk használata kötelező. Azoknak pedig, akik személyesen nem tudnak részt venni a rendezvényen, a IX. Újszövetség Maratont a színház élőben közvetíti facebook-oldalán is.

13 órakor – a hagyományokhoz híven Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója, valamint a katolikus, a református és az evangélikus egyház képviselői közösen gyújtják meg a színház adventi koszorúján az első gyertyát.  

A felolvasásra még egy-két hely foglalható: további információ a Vörösmarty Színház előcsarnokában lévő jegyértékesítő pultnál, a 22/ 503-503-as telefonszámon, valamint a színház honlapján (www.vorosmartyszinhaz.hu).

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >