Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Remekeltek a fehérvári ökölvívók az egri OB-n
Remekeltek a fehérvári ökölvívók az egri OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. november 23.
A Fehérvár Küzdősport SE kilenc ökölvívója lépett ringbe az Egerben megrendezett Serdülő-Junior Országos Bajnokságon, s közülük heten dobogóra is álltak!

 

 

Közel 300 ökölvívó küzdött meg egymással az Egerben megrendezett Országos Bajnokságon, melyet serdülő, junior és női kategóriában hirdettek meg. A serdülő korosztályban a 2007-ben és a 2008-ban született versenyzők indulhattak, a junioroknál pedig a 2005-ös, valamint a 2006-os korcsoport tagjai bokszolhattak.

 

„Rendkívül jó volt az OB, nagyon színvonalas mérkőzéseket láthattunk!” – mesélte Turós Arnold, a Fehérvár Küzdősport SE edzője – „Elégedett vagyok a csapatommal, nagyon jó közöttünk az összhang és a hangulat is mindig kiváló. A gyerekek nagyon felszabadultak voltak és szépen játszottak most is. A 2021-es év volt a legrosszabb edzői pályafutásom alatt a felkészülés tekintetében, s mégis az egyik legeredményesebbnek mondhatom a mostani versenyt. Az idei évem eléggé kaotikussá sikeredett. Amit előre leszerveztem, azt mindig át kellett terveznem, voltak betegségek, sérülések, sokat voltam távol a tanítványaimtól válogatott edzői munkám miatt, úgyhogy minden, ami csak összejöhetett, az összejött. És mégis csodálatos eredményeket értek el a srácok!”

 

Egerben, az OB-n jártak Turós Arnold Tanítványai

Turós Arnold FB-oldala

 

 

A Fehérvár Küzdősport SE részéről kilencen álltak ringbe, hogy megmutassák tudásukat.

 

Az OB első napján Németh Zsolt taktikusan, keményen bokszolt és így sikerült is győznie. Kalocsa Zoárd is szépen küzdött, bár vereséget szenvedett.

 

A második nap Frank Dominik győzelmével zárult: az első menetben döntő fölényt szerzett ellenfelével szemben. Tót Adrián keze is magasba lendült: ő is döntő fölénnyel diadalmaskodott az első menetben. Hippeller Panna és Zsuzsics Adrián sajnos kikapott.

 

A harmadik napon Frank Dominik legyőzte az Európa Bajnokságot is megjárt, válogatott versenyzőt, Sárosdi Patrik pedig a nap legnagyobb kiütésével jutott a döntőbe. Tóth Adrián egy nagyon kemény ellenfél ellen állt ki, s nehéz meccsel jutott a döntőbe. Fekete Leon és Németh Zsolt vereséget szenvedett: Zsolt megosztott pontozással maradt alul.

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2021/11/20/remekeltek-a-fehervari-okolvivok-az-egri-ob-n

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >