Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fontos: változások a helyijáratos buszmenetredben
Fontos: változások a helyijáratos buszmenetredben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 24.
A közösségi közlekedés szolgáltatási színvonalának javítása a december 6-tól életbe lépő – apróbb – menetrendi változások célja. Egyes autóbuszjáratoknál a jelenlegi megállók közötti távolságok csökkentése a cél, így a csalai iskolás járat is több helyen áll meg, illetve a 37-es járat betétjáratai is új vonalszámot kapnak. A menetrendi változások a 14, 20, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 37A, 38, 40 és 41-es járatokat érintik.

 

 

A következő változások 2021. december 6-tól lépnek érvénybe:

A Sajó utca / Farkasvermi utca megállóból iskolai előadási napokon 6:45-kor és 6:55-kor induló 37-es járatok 37A jelzéssel közlekednek, hogy a rövidebb útvonalon közlekedő járatok megkülönböztethetők legyenek.

A Köfém lakótelep végállomásról induló 20-as és 14-es járatok megállnak a Verseci úton, a lakótelep felőli oldalon lévő megállóban is.

A Vasútállomás felé közlekedő 31-es és 32-es buszok megállnak a Rákóczi úton az Ősz utcánál, az Áron Nagy Lajos tér „A” jelű megállóban, és a József Attila utcai megállóban is, hogy az átszállással utazóknak ne kelljen gyalogolni.

A Vasútállomásról induló 34, 35, 36, 37, 38-as buszok elindulás után megállnak a Béke tér felőli Vasútállomás „A” jelű megállóhelyen is. A Piac tér, belváros környéke így egyetlen megállóhelyről elérhető lesz.

A 40 és 41-es buszok új megállót kapnak a Brassói utca 8. előtt, így a Balatoni úti Rádiótelep megállók rövid gyaloglással elérhetők lesznek.

Az iskolai előadási napokon Székesfehérvár-Csalától az Autóbusz-állomásig közlekedő, 7:10-kor induló járat 26C jelzéssel közlekedik, és minden megállóhelyen megáll, hogy csökkentse a reggeli zsúfoltságot.

A menetrend – a módosításokkal együtt – elérhető a Google Térképén és több más, a Play Áruházból letölthető alkalmazásokban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >