Kezdőlap arrow Belpolitika arrow VI. Karácsonyi licit
VI. Karácsonyi licit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 25.
Idén hatodik alkalommal rendezi meg "Karácsonyi licit" néven adománygyűjtő online aukcióját a Fehérvári Heti Betevő. A jótékonysági árverésből befolyt teljes összeget a Fehérvári Heti Betevő munkájára fordítják. A felajánlásokkal az ételosztásokon résztvevő rászorulókat segítik a licitben résztvevők.

 

 

A képzőművészet, a magyar irodalmi élet jól ismert szereplői, helyi alkotók szobrai, festményei, fotói, kerámiái és regényei is megtalálhatók a Fehérvári Heti Betevő által immár hatodik alkalommal meghirdetett „Karácsonyi licit”-en.  Az online aukció december 19-én éjfélig tart. Licitálni jelenleg 43 tárgyra lehet a közösségi oldalon látható fotók alatt, a hozzászólásoknál. Az adott tárgy az érte legmagasabb összeget ajánlót illeti. A licitlépcső minden esetben minimum 500 Ft. Érdemes folyamatosan nyomon követni a licitet, mert a felajánlott alkotások száma folyamatosan bővül.

A Fehérvári Heti Betevő az online akción kívül meghirdette a Nagy Karácsonyi Akciót, amelynek keretében a kéthetente rendezett ételosztás vendégeit szeretnék meglepni karácsonyra összeállított tisztasági csomagokkal. A adományokat az Ady Endre utca 18. szám alatt december 17-ig,  9-12 és 13-17 óra között adhatják le.

A Fehérvári Heti Betevő vasárnaponként, kétheti rendszerességgel, éttermi minőségű meleg ételt oszt a hozzájuk fordulóknak. Biztosítják, hogy nem csak tápláló, de változatos étel jusson minden vendégnek. A főfogás mellett süteményt vagy más édességet, gyümölcsöt, tartós élelmiszert, teát is kapnak a látogatók, amelyet jószívű emberek adományoznak. Az ételosztás kb. 150-200 ember számára biztosít egy kicsivel könnyebb vasárnapot. A következő ételosztásra november 28-án kerül sor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >