Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Adventi koszorú készítő pályázatot hirdetettek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 01.
Várakozó hangulatban címmel hirdetett adventi koszorú készítő pályázatot a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtára. Az alkotásokat december 6-ig várják.

 

Az adventi koszorú a 19. században jelent meg a német evangélikus keresztényeknél, majd a 20. században terjedt el fokozatosan más keresztény irányzatban is. Az adventi várakozás szimbólumaként, az otthont és a templomot összekötő kapocsként tekintenek rá. A hagyományok szerint örökzöld ágakból fonják és négy gyertyával díszítik, melyek a hitet, a reményt, az örömöt és a szeretetet jelképezik.

A Tolnai utca Tagkönyvtár kreatív olvasói számára hirdette meg a pályázatát, melyre tetszőleges technikával készült alkotásokat várnak december 6-ig a Tolnai utca 30. szám alatti intézményben. A koszorúkkal a könyvtár épületét fogják feldíszíteni, a legszebb munkák készítőit pedig jutalomban részesítik. További információ kérhető a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen és a 22/329–437-es telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >