Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Négy szettben vertük a Szolnokot Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. november 29.
A férfi röplabda NB I Liga alapszakaszának hetedik fordulójában a MÁV Előre SC-Foxconn hazai környezetben 3:1-re múlta felül a Szolnoki Röplabda Klubot.

 

 

Dávid Zoltán együttese számított a mérkőzés esélyesének, és ennek megfelelően hozta is az első két játszmát a Videoton Oktatási Központban. Az első szettet 25:18-ra, a másodikat még nagyobb fölénnyel, 25:13-ra nyerték Balázs Bálinték. A szolnokiak azonban nem adták fel és a harmadik játékrészt sikerült maratonira nyújtaniuk, majd 31:29-re megnyerniük. Ez sokat kivehetett belőlük, mert a negyedik felvonás ismét könnyed MÁV-sikerrel zárult, a 25:12-es szettgyőzelem után a fehérváriak a mérkőzést is 3:1-re megnyerték.

A játéknapot követően továbbra is vezeti a bajnokságot a MÁV Előre-Foxconn, amely hét mérkőzésen elért hat győzelemmel és egy vereséggel, tizenkilenc ponttal áll az első helyen.

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 7. forduló:
MÁV Előre SC-Foxconn – Szolnoki Röplabda Klub 3:1 (18, 13, -29, 12)
Székesfehérvár, 50 néző. Vezette: Mezőffy, Takács
MÁV: Ambrus, Boa, Listanskis, Kulcsár, Kholman, Doda, Tóth. Csere: Takács, Szentesi (liberók), Deliu, Balázs. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
Szolnok: Fenyvesi, Kunert, Biró, Acsai, Timár, Quintz. Csere: Szűcs (liberó), Reiner. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.

Dávid Zoltán vezetőedző: “Örülök, hogy sikerült 3-1-re nyernünk. A harmadik szett végjátékában elég sok hibát elkövettünk, ami meg is bosszulta magát, hiszen abban a szettben ki is kaptunk. A negyedik játszmában a kezdőkkel álltunk fel és ekkor érezhető volt a két csapat közti különbség. Viszont úgy voltam vele, hogy ezen a mérkőzésen lehetőséget adok a cserejátékosoknak is, amivel az első két szettben éltek is, de a harmadikban kicsit elkényelmesedtek. De megvan a három pont, megyünk tovább.”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >