Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Fejér megyei siker a görögországi amatőr MMA gálán
Fejér megyei siker a görögországi amatőr MMA gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. november 30.
Kevesebb, mint egy perc alatt kopogtatta le ellenfelét Kugler Andris a Görögországban megrendezett IMMAF MMA gálán. Az abai fiatalember a Sárosdi és az Abai Kempo SE-t képviselte a viadalon.

 

 

„Négy héttel ezelőtt tudtuk meg, hogy lehetőségünk van arra, hogy részt vegyünk az Athénban megrendezésre kerülő IMMAF MMA gálán.” – mesélte az FMC-nek Koncz Gábor, az Sárosdi Kempo SE edzője – „A szervezők többek között egy 61 kg-os versenyzőnek kerestek ellenfelet.

 

Amikor erről tudomást szereztünk, Andris 67 kg volt, s azt gondoltuk, hogy négy hét elég lesz a fogyasztásra. Persze, azt is meg kell említeni, hogy akkor egy deka felesleg sem volt rajta. Ennek ellenére a fogyasztás jól sikerült és végül 61,15 kg-ot mutatott a mérleg. (A súlyhatár 61,2 kg volt.) Az utolsó hét vége felé a kevés étel és a csökkentett vízfogyasztás eléggé megviselte Andrist, viszont a szenvedését kárpótolta a győzelem!”

 

Kevesebb, mint egy perc alatt kopogtatta le ellenfelét Kugler Andris a Görögországban

Kugler Andris FB-oldala

 

Az abai sportoló négy hetes felkészülése heti minimum tíz edzésből állt. Szerencsére jó formáról tudott indulni, mivel előtte hetente átlagosan hat edzésen vett részt. A felkészülésben segítségére volt az Alba Kempo Team vezetője, Polgár Tamás és csapata. Pongrácz Ádám a birkózás fogásait próbálta tökélyre fejleszteni, Birkés Árpád a boksz sparring küzdelmekben segített, Magda Dániel pedig az erőnléti résszel foglalkozott - a táplálkozással együtt.

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2021/11/27/fejer-megyei-siker-a-gorogorszagi-amator-mma-galan

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >