Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow December 22-ig látogatható a Betlehemi Szép Csillag kiállítás
December 22-ig látogatható a Betlehemi Szép Csillag kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. december 02.
Meglepően sok és minőségi pályamunka érkezett a Betlehemi Szép Csillag kiállításra, amely december 22-ig látogatható a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Korona Galériájában. A természetes anyagokból készült betlehemek mellett, külön teremben kiállítottak olyan szőttes, kerámia és textil remekeket is, melyek szerepeltek a XVII. Élő Népművészet – Országos Népművészeti Kiállításon.

 

 

A Fehérvéri Kézművesek Egyesülete által szervezett Betlehemi Szép Csillag kiállításra a tavalyihoz képest sokkal több pályamunka érkezett, a november 27-én, szombaton nyílt tárlaton és díjátadón 51 gyermek és 17 felnőtt alkotás szerepel. Olyan intézmények, iskolák is bekapcsolódtak a kezdeményezésbe, melyek nem vettek részt a korábbi évek pályázatain. Az alkotók meglepték a szervezőket, többen dolgoztak ugyanis korábban nem használt természetes nyersanyagokkal, például falevéllel, kukoricával. A tárlaton külön teremben kiállították az Egyesület azon tagjainak munkáit is, akik szerepeltek a XVII. Élő Népművészet – Országos Népművészeti Kiállításon.

A tárlat 2021. december 22-ig hétköznapokon és szombaton 13.00 és 18.00 óra között, míg vasárnaponként 15.00 és 18.00 óra között látogatható a Szent Korona Galériában.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >