Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Földszállítás idejére kérik a lakosság türelmét
Földszállítás idejére kérik a lakosság türelmét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. december 02.
Földszállításhoz kapcsolódóan kell megnövekedett tehergépjármű-forgalommal számolni az elkövetkező hetekben. Az Alba Aréna meginduló kivitelezéséhez kapcsolódóan kitermelt termőföldet az Alsóvárosi réten helyezik el. Az oda- és visszaúton közlekedő teherautók mozgása főként munkanapokon és munkaidőben történik, az ünnepi időszakban pedig szünetel majd az elszállítás. Minden közlekedő és érintett lakos türelmét kérik.

 

 

A földmunkákkal megkezdődtek az Alba Aréna kivitelezési munkái, ehhez kapcsolódóan a kitermelt termőföld elszállításának útvonalán a tehergépjárművek számának növekedésére lehet számítani. Az Alsóvárosi réten helyezik el a földet, a teherautók az M7 autópályát, a 63. sz. főúti csomópontot (Auchan) és a 7. sz. főút elkerülő szakaszát érintik majd. Az üresen visszatérő gépjárművek esetében az önkormányzat egy, a lakosságot kevésbé zavaró útvonallal tervezett, de a Magyar Közút előírásai mellett erre nincs lehetőség, így a Budai úton, a Topolyai utcai jelzőlámpás csomópontnál és a Palánkai út egy szakaszán közlekedve tudnak visszafordulni a teherautók a munkaterület irányába. 

A jelentős mennyiségű termőföld kiszállítása munkanapokon munkaidőben 7-17 óra között, esetenként pedig szombati napokon is történik, illetve a karácsonyi, ünnepi időszakban szünetel majd az elszállítás. A következő ütemben, januárban a töltésföld elszállítására kezdődik, ennek pontos ütemezéséről is tájékoztatást fog adni az önkormányzat. 

Minden közlekedő és érintett lakos türelmét kérik és köszönik!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >