Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét megrendezik a Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivált Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. december 02.
Jó szórakozást ígér a futballrajongóknak a két ünnep között megrendezésre kerülő kupa. A nevezéseket amatőr, profi, öregfiúk, U11 és női kupákra lehet leadni, valamint minden nap lesz ketrecfoci is. Jelentkezni 2021. december 6-ig lehetséges.

 

 

 

Lövések, passzok, szerelések hangjai fogják megtölteni 2021. december 27. és december 30. között a Berényi úti VOK csarnokot: visszatér a 21. Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül Kupa. A Videoton FCF Baráti Kör Egyesület szervezésében évek óta zajló focikupa egy év kihagyás után kerül újra megrendezésre. A profi felnőtt kupa tervezett létszáma 16 csapat, 4 darab 4-es csoport után egyenes kieséses lebonyolításban. A szervezők minden csapatnak garantálnak 3 mérkőzést. Juhász László főszervező, a Videoton Baráti Kör Egyesület elnöke idén a megszokottnál kisebb létszámmal számol, ugyanakkor hangsúlyozta: aki szeretne részt venni, ne a többi csapat nevezésére várjon, adja be jelentkezését mihamarabb.

„Rendkívül erős mezőny szokott lenni, eddig is erős csapatok jelentkeztek az ország minden részéről. Ha a járványhelyzet engedi, határon túli csapatokra is számítunk.” – fejtette ki Juhász László, aki a Futballfesztivál többi újításáról is beszámolt. Újdonság például, hogy elindul az úgynevezett amatőr kupa is, melyre azoknak a csapatoknak a nevezését várják, akik a profi kupa küzdelmeinek szintjét túl erősnek ítélik meg. A torna a szokásos 40x20 méteres játéktéren, 4x2 méteres kapukkal, palánk nélkül kerül megrendezésre. Fontos megemlíteni, hogy a profi kupa játékideje 2x13 perc.

A torna szervezői a mindenkori járványügyi szabályokat betartva rendezik meg az eseményt, ennek értelmében jelenleg a nézőtérre csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni. A nevezési lapokat és a részletes versenykiírást a Videoton Baráti Kör honlapján, ide kattintva érhetik el. A jelentkezéseket 2021. december 6-ig várják.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >