Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kispályás labdarúgótornát rendezett a MÁV Előre SC
Kispályás labdarúgótornát rendezett a MÁV Előre SC Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2022. január 10.
Hagyományteremtő szándékkal szervezett amatőr kispályás labdarúgótornát szombaton a MÁV Előre SC labdarúgó szakosztálya azzal a céllal, hogy népszerűsítse a sportágat és bemutassa a klubnál folyó labdarúgóéletet, illetve sportolási és kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítson a partnerek számára.

 

 

A tíz csapat számára kiírt kispályás futballtornán öregfiúk korcsoportba tartozó játékosok vettek részt. A tornát Szabó György, a MÁV Előre SC ügyvezetője és Mészáros Attila alpolgármester nyitotta meg a Fecskeparton, a Főnix Gold otthonában.

Mint Szabó György hangsúlyozta, a hagyományteremtés a célja a szombati labdarúgótornának, továbbá szeretnék népszerűsíteni a MÁV Előre labdarúgó szakosztályát, és nem utolsó szempont, hogy az egyesület partnereivel való együttműködést is erősítsék.

Szeretném megköszönni a város legnagyobb múlttal rendelkező sportegyesületének, a MÁV Előrének, hogy ezt a napot megszervezte – mondta Mészáros Attila alpolgármester. „Jóleső érzés, hogy az elmúlt időszakban komoly szintet lépett az egyesület, és megpróbálják visszaadni a régi fényét ennek a közösségnek. Ennek egyik állomása a szombati torna is. A sport Fehérvár fontos része, és szeretném megköszönni a szponzoroknak, munkavállalóknak a sport támogatását, hiszen örömmel jelentette be néhány napja városunk polgármestere, hogy a helyi gazdaság kiemelkedően teljesített tavaly, ami nem ment volna a fehérvári munkavállalók és cégek nélkül.”

A tornán 2x13 perces meccsek voltak, a csapatokat két ötös csoportba sorsolták és körmérkőzéses rendszerben játszottak az öregfiúk egymással. A csoportok első két helyezettje jutott az elődöntőbe, onnan pedig a két győztes a döntőbe. A tornán minden résztvevő emlékplakettet kapott, továbbá az első három helyezettek érmekkel és serleggel is gazdagodtak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >