Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Székesfehérvárra látogat a 8. Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál
Székesfehérvárra látogat a 8. Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. január 28.
Országszerte 10 nagyvárosban – Székesfehérváron a Cinema City Alba Pláza műsorán – lesznek vetítések a 8. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál keretében. Városunkban egy hat filmből álló válogatás lesz látható a hétvégén.

 

 

A 8. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál idei szlogenje a Bátor filmek lett. A dokumentumfilmek bátor nőket, gyerekeket, ellenállókat, álmodozókat és útkeresőket mutatnak be a közelmúltban megjelent, nemzetközi sikereket elért dokumentumfilmek által. De lesz a kínálatban dokumentumfilm-válogatás Kínáról, a posztszovjet államokról és Almási Tamás rendező filmjeiből is.

Székesfehérváron a hétvégén, január 28. és 30. között összesen hat filmet vetítenek le a fesztivál keretein belül. A BIDF jegyárai egységesen alakulnak: a sima jegyek ára 1650 forint, a 5 különböző filmre szóló 4+1 bérlet ára pedig 6.600 forint. Van lehetőség fejenként 990 forintos áron, minimum 15 fős csoport esetén iskolás csoport jegyeket vásárolni is.

A Cinema City Albában vetítésre kerülő filmek:

-          január 28. 17:00 – A köd gyermekei
                   19:15 – A vörös falak foglyai

-          január 29. 17:00 – Tehén
                   19:30 – Menekülés

-          január 30. 16:00 – Gólya Bácsi
                   18:00 – Magas mérce

A dokumentumfilmek teljes listáját ide kattintva érheti el, benne a Székesfehérváron is vetítésre kerülő filmek részletes leírásával és előzetesével. A jegyek elővételére ide kattintva, a Cinema City Magyarország honlapján van lehetőség.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >