Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Lezárják a Nagyszebeni utca egy szakaszát
Lezárják a Nagyszebeni utca egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 07.
Gázelzáró és bekötővezeték csere miatt lezárják március 7-től március 11-ig a Nagyszebeni utca Nagyváradi – Tordai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat is. A 40 és 41 jelzésű járat terelőútvonalon közlekedik a munkálatok idején.

 

 

A Nagyszebeni utcában gázelzáró és bekötővezetékcsere építési munkák zajlanak. A bekötővezetékek cseréje miatt lezárják március 7-én, hétfőn 8 órától a Nagyszebeni utca Nagyváradi – Tordai utca közötti szakaszát. A lezárás előreláthatólag március 11-én, pénteken 17 óráig tart. Az utca átmenőforgalomtól lezárt szakaszai zsákutcaként üzemelnek, az itt található ingatlanok a Nagyváradi utca, valamint a Tordai utca irányából közelíthetők meg.

A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő 40 és 41 jelzésű autóbuszok közlekedését, ezért az érintett járatok március 7-én, hétfőn üzemkezdettől március 11-én, pénteken üzemzárásig a Szilvamag utca – Tordai utca – Nagyszebeni utca terelőútvonalon közlekednek. A terelés időtartama alatt a Nagyszebeni utca 9. elnevezésű megállóhely kimarad.

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott  figyelemmel kísérjék, valamint úticéljaik megközelítése során vegyék figyelembe a lezárást.

 

 
< Előző   Következő >