Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szombaton újra Sportolj Palotaváros
Szombaton újra Sportolj Palotaváros Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2022. május 05.
Harmadjára tér vissza a Csapó utcai focipályára és játszótérre a palotavárosiak hagyományos családi napja. Az érdeklődőket ismét focitorna, családi programok és zene várja a városrészben.

 

 

Május 7-én szombaton aktivitások sora várja a palotavárosi családokat. A Szegényeket Támogató Alapítvány szervezésében és a Hydro Extrusion Hungary Kft. támogatásával rendezik meg a hagyományos családi napot, Sportolj Palotaváros néven. Kezdésnek 10 órától már útjára indul a labda: felnőtt kispályás focibajnokságot rendeznek a műfüves pályán. A tornát követően a vállalkozó kedvű amatőr sportolók büntetőrúgásban és dekázásban is összemérhetik tudásukat. A labda ezek után sem áll meg, a felnőttek után a kicsiket minifoci és ügyességi játékok várják a MOL Fehérvár FC kreatív csapata és Stopli részvételével.

Szontaghné Kovács Erika, a Szegényeket Támogató Alapítvány szakmai vezetője elmondta, a városrészben élők szeretik ezt a rendezvénysorozatot. A Csapó utcai sportpályán tartott csütörtöki sajtótájékoztatón arról is szólt, hogy idén nem csak a legjobb csapatokat díjazzák a focikupán: különdíjat kap az öt legjobb, Palotavárosban élő labdarúgó.

„Harmadik alkalommal kerül megrendezésre ez a családi- és sportnap. Várjuk azokat az amatőr labdarúgókat, akik akár már korábban is részt vettek a rendezvényen, valamint a családokat, hiszen nagyon sok különleges játékkal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.” – invitálta a május 7-i eseményre a fehérváriakat Viza Attila, a városrész önkormányzati képviselője.

A focitornára már elkezdődött a jelentkezés. A 10 fős csapatok nevezését a 06-30-458-4926-os telefonszámon, vagy a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen várják.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >