Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Utánpótlás körkép Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. május 05.
Remek hétvégét produkáltak az ÉDRA-MÁV Előre U15-ös együttesei, hiszen a hétvégén öt bajnokságban lejátszott tizenegy mérkőzésükből tízet megnyertek. A fiúk a hétvégi két sikerrel elsők lettek a középszakaszban és döntőbe jutottak.

 

 

2022. április 30., Budapest
Női U15, OGYB, III. osztály, Nyugat, 5-8. helyért
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ’A’ – Széchenyi Győr-A 1-2
Közgáz SC és DSK – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ’A’ 1-2
MÁV ’A’: Pallagi L., Farkas V., Horváth G., Szücs D., Erdély, Jakab L., Ozoli, Niederleitner, Kovács R., Somos, Szabó L. Vezetőedző: Próderné Pálinkó Szilvia

Stefanovics Krisztián vezetőedző: „Jó nyitásokkal és stabil játékkal könnyedén megnyertük az első meccs első szettjét. Ezek után a másodikban egy jó elindulást követően tizenhét pont környékén erősen beragadtunk és emiatt sikerült egyenlítenie az ellenfélnek. A harmadik szett elején az ellenfél egy párpontos előnyre tett szert, amit sajnos nem sikerült ledolgoznunk a meccs végéig. A Közgáz SC és DSK ellen, ismételten egy jól sikerült első szettet követően a második végén sikerült beragadnunk, ami meg is pecsételte a játszmát. Viszont az utolsóban fegyelmezett, jó nyitásokkal sikerült nyernünk. A Palota RSC ellen elért győzelmünk nagyon szoros, kiélezett mérkőzésen történt és igazi csapatmunka volt, mindenki hozzátette a maga részét.”

Palota RSC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ’A’ 1-2

Próderné Pálinkó Szilvia vezetőedző: „A nagyon szoros, kiélezett mérkőzésen elért győzelmünk igazi csapatmunka volt, mindenki hozzátette a maga részét.”

2022. április 30., Lovasberény
Női U15, OGYB, III. osztály, Nyugat, 29-33. helyért
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ’B’ – Komárom VSE 2-1
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ’B’ – BTDSE ’B’ 3-0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ’B’: Mészáros K., Lakatos Z., Grell, Pisch, Huczka Sz., Huczka O., Bognár Zs., Sógorka, Tizer, Somogyi K. Vezetőedző: Fodor Gábor

Fodor Gábor vezetőedző: „Az első meccs elején több elkerülhető hibát is vétettünk, de aztán jobban koncentrálva megnyertük a szettet, és a mérkőzést is. A másodikon, az első szettben is döcögött a szekér, de aztán helyenként jó játékkal győztünk.”

 Horváth Virág Békéscsabán szerepelt csapata

2022. május 1., Békéscsaba
Női U15, OGYB, II. osztály, Kelet, középszakasz
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Szegedi RSE Fekete 3-0
KESI ’A’ – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1-3
MÁV: Kovács K., Király H., Marcinka P., Budai, Bokor, Péntek, Bíró R., Papp K., Marcinka L., Gelencsér, Barna. Vezetőedző: Horváth Virág

Horváth Virág vezetőedző: „Úgy indultuk reggel, hogy a Szeged ellen kötelezően hoznunk kell a meccset, a Kecskeméttel pedig a lehető legszorosabb mérkőzést játszani, mivel egy elég erős csapatról van szó és a tét az országos döntőbe jutás. A vártnál is jobban teljesítettek a lányok, a második mérkőzést is hoztuk, és végre volt hangjuk, magabiztosan játszottak! Védekezésben több helyezkedési hibánk van, ezen kell dolgoznunk az előttünk álló hetekben.”

2022. május 1., Lovasberény
Férfi U15, OGYB, I. osztály, középszakasz
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Szolnoki SPC 3-0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Szegedi RSE 3-0
MÁV: Sturm, Héninger, Peruzsa, Csaba, Füzék, Surányi, Gál Zs., Major, Kutai, Fehér B., Zsoldos, Orosz. Vezetőedző: Nagy Róbert

Nagy Róbert vezetőedző: „A Szolnoki elleni mérkőzés folyamán – a második szett kivételével – jól és koncentráltan játszottak a srácok. Szomorúan hallottam, hogy egy tehetséges játékos abbahagyta a röplabdát a szolnoki csapatban. Ez rányomta a bélyegét a szolnokiak teljesítményére. A Szegedi RSE ellen is sikerült nyerni. Gratulálok a csapatnak a középszakaszban elért első helyhez! Reméljük, hasonló folytatás lesz a döntőben is!”

2022. május 1., Zalaegerszeg
Női U15 OGYB III. osztály, nyugat 1-4. helyért
Sümeg-Dabronc Sárga – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0-3
ZTE RK – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0-3
ÉDRA-MÁV Előre Tata – NYBRSE 3-0
ÉDRA: Maller, Papp, Csenki, Bojtor Zs., Serfőző, Frivaldszky, Fazekas, Bojtor Cs., Sipos, Kozicz, Ruzicska. Vezetőedző: Varga László.

Varga László vezetőedző: „Izgalmas és fordulatos mérkőzéseken vagyunk túl. Dicséret a csapatnak a győzelmekhez, és kiemelten a küzdeni akaráshoz!”

 Varga Andrea és a manó korosztályú röplabdások

2022. május 1., Dunakeszi
Női U10, Országos Manó Bajnokság
KESI ’A’ – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – KESI ’B’
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – BVSC-Zugló
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – RÖPPALÁNTA Piros
MÁV: Árvay, Havancsák, Janicska, Kajsza, Papp, Szávai. Vezetőedző: Varga Andrea.

Varga Andrea vezetőedző: „Több játékos először vett részt versenyen, sőt, ketten csak két hónapja járnak edzésre. Kicsit bátortalanul indult a napunk, de aztán nagyon ügyesen oldották meg a gyerekek az előttük álló feladatokat.”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >