Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vasárnap újra Cerbona Fehérvár Félmaraton
Vasárnap újra Cerbona Fehérvár Félmaraton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 07.
Hatodik alkalommal rendezik meg a Cerbona Fehérvár Félmaraton futóversenyt vasárnap a Belvárosban. A versenyre már közel 500 nevezés érkezett, de aki előzetesen nem jelentkezett, vasárnap még csatlakozhat!

 

 

Vasárnap ismét a sporté a főszerep Székesfehérváron. A Bregyó Sportközpontból indulva körülbelül 500 futó méretteti meg magát a VI. Cerbona Fehérvár Félmaratonon. A nevezés ugyan lezárult, ám a helyszínen még jelentkezhetnek a vállalkozó kedvű sportolók: május 8-án, vasárnap reggel 6 és 9 között nyitva áll a nevezősátor.

A szervezők 4 + 1 kategóriában várják a mozgást szerető közönséget:

-          Cerbona félmaraton 21km

-          Vinkboys 14km

-          Hydro 7km

-          Életmódkontroll 3x7km váltó

-          Aranybulla futás 2,5km

A futás idején a távokat teljesítők barátai, családtagjai sem unatkoznak majd. A Hydro Extrusion Hungary Kft. standjánál a Hydro Fehérvár AV19 játékosai várják a szurkolókat, a Cerbona pedig a Fussunk össze! programmal készül. A Fussunk össze! keretében egy kihelyezett futógépen bárki futhat egy tetszőleges távot, majd a végelszámolásnál az összegyűlt kilométerekkel azonos mennyiségű Cerbona terméket osztanak szét a rászoruló családok között. Segíteni nem csak futással, de tartós élelmiszerrel, ruhákkal és játékokkal is lehet: a helyszínen a Szegényeket Támogató Alapítvány standja folyamatosan fogadja az adományokat.

A szervezők minden kedves sportolni vágyót, barátot, családtagot, fiatalt és időst szeretettel várnak. A verseny idején számos útszakaszon kell lezárással számolni, ami az autóbuszjáratokat is érinti. A forgalomkorlátozásokról és terelőútvonalakról ide kattintva tájékozódhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >