Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Extraligába juthat a férficsapat vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2022. május 07.
Ki-ki mérkőzést rendeznek vasárnap a férfi röplabda NB I. Liga 1-4. helyért zajló rájátszásban. A második helyen álló MÁV Előre SC-Foxconn az első Vidux-Szegedi RSE-t fogadja Székesfehérváron, a találkozó győztese pedig szintet léphet a következő szezontól. A női csapat tétnélküli csatát vív Budaörsön.

 

 

A női bajnokságban élen végző és az Extraligába feljutó MÁV Előre SC-Bericap után a férfi együttes, a MÁV Előre SC-Foxconn is megszerezheti az első helyet a pontvadászatban és kiharcolhatja a feljutást a legjobbak közé. Ehhez meg kell nyernie a szezon utolsó, vasárnapi bajnoki összecsapását, egyben rangadóját a Vidux-Szegedi RSE ellen. A két rivális 18 órától csap össze egymással a székesfehérvári Videoton Oktatási Központban, a képlet pedig nagyon egyszerű: amelyik csapat győz, élen zár a bajnokságban és feljut az Extraligába.

2022. május 8., 18:00, Székesfehérvár
Férfi röplabda NB I. Liga, rájátszás az 1-4. helyért
MÁV Előre SC-Foxconn – Vidux-Szegedi RSE

A nők könnyebb helyzetben várják a 2021/2022-es bajnoki évad utolsó játéknapját, hiszen már eldőlt az első hely és a feljutás sorsa, a javukra. A MÁV Előre SC-Bericap a negyedik helyen álló Budaörsi DSE-Emericus vendége lesz a hét utolsó napján. Az Illyés-Aramis Sportcsarnokban este fél nyolckor indul útjára a labda.

2022. május 8., 19:30, Budaörs
Női röplabda NB I. Liga, rájátszás az 1-4. helyért
Budaörsi DSE-Emericus – MÁV Előre SC-Bericap

A férfi mérkőzést közvetítjük a Fehérvár Volley Facebook-oldalon. Amennyiben lesz élő stream Budaörsön, úgy a közösségi oldalon annak a linkjét megosztjuk.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >