Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Toborzó Emlékfutás érkezik szombaton Székesfehérvárra
Toborzó Emlékfutás érkezik szombaton Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 07.
219 település érintésével, összesen 1824 kilométeren keresztül zajlik 2022. május 6. és 20. között a Toborzó Emlékfutás. Székesfehérvárt szombaton érintik, az emlékfutáshoz bárki csatlakozhat, valamint kísérőprogramok is várják az érdeklődőket.

 

 

Az Adrianus Alapítvány, a Falvak Kultúrájáért – Katonaolimpikonok Baráti Kör és a Magyar Honvédség Parancsnoksága 2022. május 6. és 20. között nagyszabású Toborzó Emlékfutást rendez. A 219 települést érintő, összesen 1824 kilométer hosszú emlékfutás futói május 7-én, szombaton 14 órakor érnek Székesfehérvárra. A Mészáros Lázár utca – Havranek József utca – Móri út – Dózsa György út – Fő utca útvonalon futnak be a Belvárosba, és szeretettel fogadnak minden biztató szót vagy akár vállalkozó kedvű helyi iskolások és lakosok csatlakozását is a táv teljesítése közben.

Érkezésük után Székesfehérvár szalagját is rákötik stafétabotjukra, az érdeklődőket pedig toborzósátorral, judo és baranta bemutatókkal, valamint egyéb programokkal várják. 15 órakor a Fekvő katona emlékmű koszorúzásával zárul a program.

A futók a Liszt Ferenc utca – Palota kapu tér – Piac tér – Sütő utca – Tolnai utca – Sziget utca – Balatoni út – Úrhidai út útvonalán hagyják el a várost.

A program idején hosszabb lezárásokra nem kell számítani, a futók rendőrségi biztosítás mellett futnak, így mindenhol csak az áthaladásuk idején (néhány percre) várható forgalomkorlátozás egy-egy szakaszon, amelyhez a közlekedők türelmét kérik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >