Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A külpolitikai elszigetelődés időszaka?
A külpolitikai elszigetelődés időszaka? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 11.
Az elmúlt hónapok politikai eseményeinek következményeit vizsgálja legújabb – ezúttal angol nyelvű – előadásában a Mathias Corvinus Collegium. A Grand Inkubátorházba ellátogatók ezúttal a palamenti választások, az orosz-ukrán háború és a francia elnökválasztás témáiban hallhatnak előadást.

 

 Orosz-ukrán háború, hazai parlamenti választások, francia elnökválasztás. Mind meghatározó politikai események a közelmúltból, melyek egészen biztosan hosszútávú hatással lesznek az életünkre a jövőben. Az MCC előadásán Rodrigo Ballester, az Európai Tanulmányok Műhely műhelyvezetője és Csurgai-Horváth Gergely, az MCC Phd Program kutatója többek között olyan kérdésekre keresik a választ, hogy milyen hatással lesznek a fent említett események Magyarország Európai Unióval, Franciaországgal és a V4-ekkel fenntartott kapcsolatára? Az előadás angol nyelven zajlik, a végén pedig most is lehetőség lesz kérdéseket feltenni egy kötetlen beszélgetés keretében.

Az előadást május 11-én, szerdán 17.00 órától rendezik meg a Grand Inkubátorházban. A belépés ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >