Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „Négykezes Kedd” a Hetedhét Játékfesztivál jegyében
„Négykezes Kedd” a Hetedhét Játékfesztivál jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Rendhagyó „Négykezes Kedd”-re várják az ügyeskezűeket május 12-én, csütörtökön és május 13-án pénteken a Hetedhét Játékmúzeum alkotóműhelyébe. A résztvevők a Hetedhét Játékfesztivál nemes célt szolgáló „Hétbolha Játékcserebere” programjára varrnak játékokat.

 

A játékvarró napokra a Hetedhét Játékfesztiválhoz kapcsolódva hívják össze a „Négykezes Kedd” alkotóműhely közösségét és mindazokat, akik szeretnének egy jó ügyért alkotni. Az eseményen a múzeum önkéntes nyugdíjasai segítségével készíthetik el a résztvevők a játékokat, a „Négykezes Kedd” foglalkozásokon használt kézimunka technikák alkalmazásával.

A két napos, ingyenes játékkészítő foglalkozás jótékony célú, melynek produktumai a Hetedhét Játékfesztivál „Hétbolha Játékcserebere” elnevezésű programjára készülnek. Ennek keretében a gyermekeknek lehetőségük van megunt játékaikat leadni, csereberélni. A rendezvény végén megmaradt játékokat idén az Igazgyöngy Alapítványnak ajánlják fel.

Az alkotóműhely rendhagyó időpontban, május 12-én, csütörtökön és május 13-án, pénteken 14 órakor nyitja ki kapuit.

Regisztrálni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a Hetedhét Játékmúzeum 22/202-601-es telefonszámán.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >