Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jótékonysági garázsvásár
Jótékonysági garázsvásár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 11.
Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata jótékonysági garázsvásárt rendez május 15-én, vasárnap. Az Alba Regia Sportcsarnokban 10 órától a helyszínen megvásárolhatóak lesznek a régi nagy kedvencek mezei, a bajnokcsapatok könyvei és egyéb relikviák is. A teljes befolyt összeget az ASKA Alapítványnak ajánlják fel.

 

 

Jótékonysági garázsvásárt tart az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata. Május 15-én, vasárnap 10 órától várnak minden érdeklődőt. Az események sora aukciós vásárral indul 10.30 órakor, ahol a gyűjtők igazi ereklyéket szerezhetnek meg. Licitálni lehet aláírt mezekre, plakátokra, bajnoki könyvekre és a szezont indító kiadványokra is. A jelenlegi csapat tagjaival 11 órától találkozhatnak a szurkolók, és készíthetnek közös fotókat.

Az ereklyék megvásárlásán kívül tárgyi felajánlásokkal is segítheti mindenki a jótékonysági esemény kedvezményezettje, az ASKA Alapítvány munkáját. Az esemény teljes ideje alatt egy adománygyűjtő dobozban lehet elhelyezni azokat a dolgokat, amelyekre a legnagyobb szüksége van a szervezetnek. Köszönettel fogadják a kutyatápot, nyakörveket és pórázokat, tisztító- és mosószereket.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >