Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Galambokról galambtenyésztőknek - ismeretterjesztő előadás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Az Alsóvárosi Közösségi Házban rendeznek előadást a galambok egészségvédelméről. Az ismeretterjesztő előadáson ingyenes a részvétel.

 

Székesfehérváron nagy hagyománya van a galambtenyésztésnek. A városhoz köthető a székesfehérvári bukógalamb, mely egy kivételesen szép, tollas példány. Első leírása 1925-ből való, érdekes nevét pedig arról a bukfenchez hasonló kapta, amit repülései során megtesz. A tenyésztők körében nemcsak ez a fajta, hanem számos érdekes és szép egyéb fajtájú egyed is megtalálható, amelyeket rendszeresen kiállítások alkalmával be is mutatnak.

Ezúttal nem seregszemlére, hanem ismeretterjesztő előadásra invitálják a galambtenyésztőket a V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete. Május 13-án, pénteken 18 és 20 óra között a székesfehérvári Sóstó Vadvédelmi Központ melletti Alsóvárosi Közösségi Házban Dr. Schindler Gábor A galambok egészségvédelme címmel tart előadást.

Az előadás ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >