Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hazai pályán zárja a szezont a MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Felemás idényt zárhat hazai pályán a MOL Fehérvár FC. A csapat a Paksot fogadja szombaton este, a meccs eredményétől függetlenül pedig akár a nemzetközi kupaszereplést is elérhetik.

 

 

Az Újpest ellen elért döntetlennel bebiztosította negyedik helyét a MOL Fehérvár FC. A szezon közepén nyolcmeccses nyeretlenségi sorozatot is produkáló fehérváriak a hajrára megtalálták a formájukat, amivel akár a nemzetközi kupaszereplést is kivívhatják. A Paks ugyanis szerdán este a Ferencvárossal játszik Magyar Kupa döntőt, ahol a Ferencváros sikere esetén a MOL Fehérvár FC kapná a nemzetközi szereplést érő jogot. A szombati szezonzáró eredménye ezt már nem befolyásolja, ugyanakkor így is látványos mérkőzésre van kilátás. A paksiak támadófocijuknak köszönhetően számolatlanul ontják a gólokat, a Vidi pedig nyolc mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

A május 14-én 18.30 órakor kezdődő mérkőzésre már elindult a jegyértékesítés. Belépőket a VidiShopban, a Fehérvári Jegyirodában, a Petőfi Kultúrtanszéken és online, ide kattintva is lehet vásárolni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >