Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hétvégén zárul a 21. Kortárs Művészeti Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 20.
A hétvégén befejeződnek a 21. Kortárs Művészeti Fesztivál programjai. A fesztivál utolsó két napján többek között country tánc, sminktanácsadás és Kertmozi is várja a művészetek iránt érdeklődőket.

 

Végéhez közeledik a 21. Kortárs Művészeti Fesztivál, de a rendezvény utolsó két napja bőven tartogat még izgalmas programokat. Május 20-án, pénteken 16 órától már érdemes lesz kilátogatni a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központhoz. Design liget, majd 17 órától smink- és stílustanácsadás várja a kilátogatókat. A tóparton lehetőség lesz az amerikai filmekben gyakran látott, és az Egyesült Államok kultúrájának közismert táncát, a linedance-t kipróbálni. A nap két záróprogramja az Éjjel a főutcán című produkció a Színpadon, valamint a Kertmozi keretein belül vetítésre kerülő Mamahotel című francia vígjáték.

Május 21-én, szombaton 16 órától az állandó programokon túl ismét egy tánccal ismerkedhetnek meg a Fürdő sorra látogatók a Step and Style Studio jóvoltából. Az estét standup comedy és operatásulat zárja: 18 órától a Dumaszínházból ismert Hajdú Balázs és Tóth Edu lépnek fel, 19 órától pedig Opera StandUP következik a FareMido Operatársulat előadásában.

A részletes programról ide kattintva tájékozódhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >