Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szombaton hazai pályán folytatja a rájátszást az Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 20.
A szerda esti hosszabbításban elért győzelem után 1-0-s előnyben, hazai pályán fogadja a Soproni KC-t a székesfehérvári csapat. A három győzelemig tartó párharc megnyeréséért most nagy lépést tehet az Alba Fehérvár.

 

 

Vojvoda Dávid, Lenzelle Smith és Shaheed Davis remeklésének, valamint a csapat szívósságának köszönhetően szerda este 90-91-es sikert ért el az Alba Fehérvár a Soproni KC ellen. Az alapszakasz végén negyedik helyen záró Sopront egy végletekig kiélezett meccsen, 78-78-as rendes játékidőben elért eredmény után sikerült egy ponttal legyűrnie a székesfehérvári játékosoknak. A rájátszás szépsége, hogy nincs sok idő az örömködésre: szombaton 17 órától már a Gáz utcai Alba Regia Sportcsarnokban küzdenek tovább a felek.

Kiélezett mérkőzésre van kilátás a negyeddöntőben, hiszen a két csapat elmúlt öt találkozójából három alkalommal is négy, vagy annál kevesebb pont döntött a győztesről. A többi ágon a Szombathely, a Kecskemét és az Oroszlány is előnyből várhatja a szombati meccsnapot.

A jegyértékesítés már elkezdődött, a belépőket a következő napokon válthatják meg a szurkolók:

2022.05.20. péntek 10:00-16:00-ig
2022.05.21. szombat 10:00-14:00-ig

 Mérkőzés előtt a jegypénztár 16 órakor nyit.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >