Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Teljes szélességű lezárások a Zrínyi utcában július közepéig
Teljes szélességű lezárások a Zrínyi utcában július közepéig Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 25.
Szennyvízcsatorna-építési munkálatok kezdődtek a Zrínyi utcában Székesfehérváron. A munkálatok július közepéig tartanak, addig szakaszosan, teljes szélességű lezárásokra és forgalmirend-változásokra kell számítani az utcában és környékén.

 

 

A június 5-ig tartó első ütemben a Zrínyi utca Budai út és az Interspar parkoló Budai út felé eső első bejárata közötti szakaszt zárták le teljes szélességben. Emiatt a Budai úton lezárták a balra kanyarodó sávot, a Zrínyi utcai lámpánál balra kanyarodni nem lehet, valamint a Budai útról sem lehet jobbra kanyarodni.

A június 7-19-e közötti második ütemben az Interspar parkoló Budai út felé eső első bejárata és az áruház hátsó parkolójának bejárata közötti szakaszt zárják le teljes szélességében. Ebben az időszakban a Budai útról ismét lehet majd a Zrínyi utcára kanyarodni és az áruházi parkolóba behajtani, vagy azon keresztül kikerülni az építéssel érintett szakaszt.

A június 20-a és július 3-a közötti harmadik ütemben az Interspar hátsó parkolója és a Huszár utca közötti szakasz kerül lezárásra, majd a július 4-17-e közötti negyedik, egyben befejező ütemben a Huszár utca és a Bem József utca közötti szakaszt zárják le teljes szélességben.

Ezúton kérik, egyben köszönik a gépjárművezetők türelmét és megértését!

 

 
< Előző   Következő >