Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow X. Emlékparki Nyár – helyfoglalás szükséges
X. Emlékparki Nyár – helyfoglalás szükséges Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. június 22.
Június 24-én, pénteken kezdődik és augusztus 5-ig tart a jubileumi X. Emlékparki Nyár kulturális rendezvénysorozat a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Koncertekkel, kiállításokkal várják a közönséget, a programok díjmentesek, ám helyfoglalás szükséges.

 

 

Június 24-én, pénteken 16.30 órakor kezdődik az ünnepélyes megnyitó, majd 17.00 órától a Honvéd Együttes Férfikara és a Helyőrségi Zenekar ad koncertet. Színes ceruzák varázsa címmel nyílik kiállítás az ugyancsak 10 éve zajló Kárpát-medencei, hadtörténelmi témájú gyermekrajzpályázat legszebb munkáiból. A további koncerteken, verses-dalos esteken fellép többek között Faludi Judit Liszt Ferenc-díjas csellóművész, Kapi Gábor, a nótáskapitány, Meleg Vilmos és Molnár Júlia színművészek, Tolcsvay Béla Kossuth-díjas énekmondó és a Military Girls együttes. Augusztus 5-én könnyed nyáresti szabadtéri koncerttel zárul a programsorozat. A részletes program ITT olvasható.

Az Emlékparki Nyárra díjtalan a belépés, azonban a helyfoglalás előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az adott rendezvény napján 12 óráig fogadnak el.  Regisztráció esetén mindenképpen ülőhelyet biztosítanak a szervezők. Részletek és elérhetőségek ITT olvashatóak

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >