Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Összefogás a kis betegekért és egy fehérvári kisfiúért
Összefogás a kis betegekért és egy fehérvári kisfiúért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. június 24.
Együtt a gyermekekért! mottóval szerveznek közös horgolást és adománygyűjtést június 25-én, szombaton 9 és 13 óra között a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A Furfangos kezek kezdeményezés keretében zajló programmal a fehérvári kórházban ápolt gyerekeket és ezúttal a 6 éves fehérvári Kovács Lóri gyógyulását támogatják.

 

 

A Furfangos kezek kezdeményezés keretében szervezett programon horgolt polipokat készítenek és fonalakat, egyéb adományokat gyűjtenek. A megfigyelések szerint a polip karjai a köldökzsinórra, míg az anyagok puhasága a méhen belüli tapintásra emlékezteti a koraszülötteket, akik a figura érintésével, ölelésével kiegyensúlyozottabbak lesznek és gyorsabban fejlődnek. 

A szombati programmal a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban ápolt babákat, és ezúttal egy fehérvári gyermek, a 6 éves Kovács Lóri gyógyulását is támogathatják a résztvevők. A kisfiú a Pető óvodába jár, az óvodai fejlesztés mellett szüksége van magánúton fizetett tornákra, diétára és speciális eszközökre.

A közös kézimunkázásra és támogató programra szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt! További információ az alábbi linkeken:

http://szentistvanmuvelodesihaz.hu/rendezvenyek/
https://www.facebook.com/events/567740221622988/?ref=newsfeed

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >