Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mozdulj! - Extrém sportok mindenkinek Nyomtatás E-mail
Írta: Tele Élettel   
2022. július 01.
Sportprogramokkal várják a mozogni vágyókat július első szombatján 9 és 13 óra között a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban. Az ingyenes program az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében zajlik, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében.

 

Az eseményen a bátrabbak megtapasztalhatják, milyen is lehet egy Exatlon-versenyző bőrébe bújni, csak végig kell menni az Exatlon-pályán. Ha ez sikerült, akár a falra is mászhatnak – no nem az idegesség miatt, inkább csak azért, hogy kicsit átéljék a profi mászók nehéz pillanatait. A freestyle foci egyre népszerűbb manapság, a sportnap résztvevői találkozhatnak Vértes Rebekával és Temesi Károllyal, akik mindketten kiválóak ebben az igen látványos sportágban. Ott lesz a közösségi ház kertjében a Trial egyesület, amelynek tagjai időnként a fizikai törvényeivel ellentétes produkcióval ejtik majd ámulatba a közönséget. Egy sportnap persze nem lehet tényleges mozgás nélkül, a sok néznivaló mellett Veszelszki-Cséza Ágnes aerobikozni, Szűcs Dominika pedig jógázni hívja mindazokat, akik ezen a módon is tennének egészségükért.

A négy éve indult Segítő Fehérvár program keretében számos rendezvény valósult meg az elmúlt években, többek között kirándulások, közösségteremtő és -fejlesztő események, családok számára szervezett szórakoztató programok, egészségügyi szűrések, ezek sorába illeszkedik ez a sportos nap is.

Színpadi programok:

10.00  Aerobic Veszelszki-Cséza Ágnessel
11.00  Freestyle Foci Vértes Rebekával és Temesi Károllyal
11.30  A Trial Sportegyesület bemutatója
12.00  Jóga Szűcs Dorinával

További információkat ide kattintva, az esemény Facebook-oldalán érhetnek el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >