Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalomkorlátozás a Károly János utcában
Forgalomkorlátozás a Károly János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 11.
Csapadékvíz gerincvezeték tisztítása miatt forgalomkorlátozás lesz a Károly János utcában július 12-től július 15-ig. A kedden 8.00 órától pénteken 14 óráig tartó időszakban a munkálatok idejére szakaszonként zsákutca forgalmi rend lesz érvényben.

 

A Károly János utca csapadékvíz gerincvezetékének tisztítási munkálatai miatt forgalomkorlátozásokat vezetnek be 2022. július 12. (kedd) 8 órától várhatóan 2022. július 15. (péntek) 14 óráig. Ez idő alatt azon az útszakaszon, ahol a gép dolgozik (Budai út – Munkácsy Mihály utca, vagy a Munkácsy Mihály utca – Horvát István utca között a mozgó munkaterületig) mind két irányból zsákutca forgalmi szabályozás lép életbe. Az utcában található és az arról nyíló ingatlanokat gépjárművel meg lehet majd közelíteni, de a munkavégzés és forgalom fenntartása érdekében az útszakaszokon megállási tilalmat vezetnek be.

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úticéljaik megközelítése során vegyék figyelembe a változásokat, így is segítve a munkavégzést és a munkagépek közlekedését.

 

 
< Előző   Következő >