Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Folytatódik a körforgalom kialakítása a Sárkeresztúri út mellett
Folytatódik a körforgalom kialakítása a Sárkeresztúri út mellett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 29.
Következő üteméhez érkezik a Sárkeresztúri úton a körforgalmú csomópont kialakítása: pénteken délutántól az eddig lezárt félpályára terelik át a forgalmat, és megkezdik a csomópont másik felének kialakítását, a déli összekötő út építéséhez kapcsolódóan. A közlekedést továbbra is jelzőlámpa irányítja.

 

 

Július 29-én, pénteken délutántól változik a forgalmi rend a Sárkeresztúri úton: az eddigi félpályás zárást ’átfordítják’ a kivitelezők, és a forgalmat a körforgalom félig elkészült körére terelik át. Ezzel a következő üteméhez érkezik a déli összekötő úthoz kapcsolódó csomópont kiépítése. A beruházás ezen üteme várhatóan augusztus 19-ig fejeződik be.

A forgalmat továbbra is jelzőlámpa irányítja, ami a nagy forgalom és a balesetek elkerülése miatt állandó üzemben, 0-24 órában fog működni, a napszak forgalmához igazodó programmal. A gyalogosok és kerékpárosok közlekedése a lakóházak oldalán biztosított. A Fejérvíz Zrt. telephelyének elérése ezidő alatt csak déli irányból (az Auchan-körforgalom felől) lehetséges.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett jelzéseknek megfelelően, körültekintően közlekedjenek.

 
< Előző   Következő >