Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sikeres szezont zártak megyénk rocky versenyzői Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. július 29.
Eb, ob és Világkupa: a KID-es sportolók mindenhol remekeltek! Megyénk rocky táncosai nem pihennek még a nyári hónapokban sem…

 

Több száz gyermek táncol (és versenyez) évente a KID Rock and Roll SE keretein belül. Bár életkoruk rendkívül változó (3-22 év között), ám lelkesedésük és kitartásuk azonos. A fiatalok hétről hétre bizonyságot adnak felkészültségükről, tudásukról a hazai és a nemzetközi versenyeken is. Az egyesület tagjai a nemrég véget ért versenyszezont most is nagyon eredményesen zárták.

„Utánpótlás csapataink minden hónapban szerepeltek a megyei bajnokságokon, ahonnan rendszerint úgy tértek haza, hogy majdnem minden kategóriában aranyérmet szereztek” – mesélte az egyesület elnöke, Bondor Virág. – „A Területi Versenyeken is jeleskedtek tanítványaink, sőt, rendeztünk egy területi és egy megyei versenyt is. A területi versenyen 10 éremnek örülhettek táncosaink és mindenki a döntőbe jutott. Szerveztünk egy országos pontszerző bajnokságot is áprilisban, melyre nagyon büszkék vagyunk, ahogyan az országos és a nemzetközi szintű eredményeinkre is. Idén a háborús helyzet miatt csak a Budapesten megrendezett világkupán és Európa-bajnokságon tudtunk részt venni.”

 


 

Az egyesület alapítója külön megemlített néhány csapatot, melyek a legkiemelkedőbb eredményekkel örvendeztették meg (őt és az egyesületet egyaránt):

A „Rock it” junior páros nagyformáció Eb 3. helyezést szerzett, valamint ob 1. és 2. helyet. Ennek a formációnak a tagja Radnai Kristóf és Nagy Noémi, akik jelenleg a világranglista 10. helyén állnak. Területi ranglistavezetők, legjobb világkupa helyezésük a 8. hely. Ezen kívül tagjai a magyar válogatottnak is!

A „Fancies girls” nagyformáció Budapesten a világkupán 10. helyezést ért el, s övék a területi bronzérem is. A csajok jelenleg lelkesen készülnek a szeptemberi villachi világkupára.

 
 
A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:
https://fmc.hu/2022/07/26/sikeres-szezont-zartak-megyenk-rocky-versenyzoi

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Következő >