Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fehérvári ökölvívónak szurkolhatunk a törökországi Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 07.
A nemzeti válogatott tagja lett a Fehérvár Küzdősport SE ifjú harcosa, Frank Dominik, aki hétfőn utazik Törökországba az Eb-re.

 

 

Izgalmasan kezdődött az augusztus a Fehérvár Küzdősport SE számára. E pillanatban Kőszegen, az Ostromnapokhoz kapcsolódó Ostrom Kupán küzdenek a fiatalok. Az immár tizennegyedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Ökölvívó Versenyen magyar, cseh, román, szlovák, horvát, osztrák és ukrán harcosok állnak a ringbe. A versenyzők száma a Magyar Ökölvívó Szövetség tájékoztatása szerint 264 fő, többnyire utánpótláskorú fiatal.

A serdülő, juniorok és az ifi korosztályú ökölvívóknak itt lehetőségük nyílik arra, hogy nemzetközi ellenfelekkel szemben készüljenek a közelgő kontinensviadalokra. A Fehérvári Küzdősport SE részéről Bajcsi Flóra, Babinecz Dani, Turós Levi, Nagy Zsófi (új igazolás), Sárosdi Patrik és Német Zsolt méretteti meg magát.

E cikk megírásakor Levi épp kesztyűt húzott, Patrik pedig egy csodás győzelemnek örülhetett. A többiek akkor még csak edzőmeccseket bunyóztak. Nagy Evelin a válogatott edzőtáborba készült, Frank Dominik pedig már Tatán nyomta keményen, hogy hétfőn indulhasson Törökországba az Eb-re.

 


 

Dominik már tavaly is a válogatott tagja volt, és mivel idén a Magyar Kupáról aranyéremmel tért haza, így egyértelmű volt, hogy helyet kap a csapatban. A múlt héten Székesfehérváron bokszolt, előtte való héten pedig Egerben edzőtáborozott, ahol a román válogatottal készültek a fiúk.

Akkor egy másodéves junior versenyzővel – aki egy évvel felette áll – meccselt is, amit meg is nyert, így mindenki bizakodva néz a jövőbe vele kapcsolatban. Most Tatán beélesítik az edzők és súlyt is fog hozni.

Ő egyébként a harmadik versenyző Székesfehérvárról, aki Európa-bajnokságon vesz részt: míg ő a serdülőknél vitézkedik, Nagy Evelin és Tóth Adrián mellől az Ifi korcsoportban hullanak ki az ellenfelek.

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2022/08/06/fehervari-okolvivonak-szurkolhatunk-a-torokorszagi-eb-n

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >