Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fáklyás városnézés, panorámabuszos és kisvonatos kirándulások
Fáklyás városnézés, panorámabuszos és kisvonatos kirándulások Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. augusztus 10.
Az év legmozgalmasabb napjai következnek Székesfehérváron, hiszen augusztus 12-én, pénteken kezdődik a Királyi Napok tíznapos programsorozata. Ezen kívül is bőven lesznek érdekességek a városban, újra rendeznek fáklyás városnézést, panorámabuszos túrát az Aranybulla Emlékműhöz, illetve kisvonatos kirándulást a Sóstóra.

 

Augusztus 12-én, pénteken 21.00 órakor a Tourinform Iroda elől indul a következő fáklyás városnézés, melynek keretében Székesfehérvár titkait, eldugott kis utcáit fedezhetjük fel. Legközelebb augusztus 17-én, szerdán és 26-án, pénteken rendezik meg a programot.

Augusztus 13-án, szombaton 10.00 órakor kisvonattal kelhetünk útra a Sóstóra. A családi kirándulás ökotúrát, kilátó látogatást és sok játékot tartogat. A találkozó helyszíne a kisvonat megállóhelye, az Országalma mellett lesz.

Augusztus 13-án, szombaton 16.00, 17.30, 19.00 órakor indul a panorámabuszos kirándulás a buszpályaudvarról az Aranybulla Emlékműhöz. A látványos kirándulás minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást ígér.

A programokról bővebb ismertető olvasható a Tourinform Iroda weboldalán, és ugyanitt lehet regisztrálni is. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >