Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hazai pályán kezdi meg NB1-es szereplését a MOL Fehérvár FC női csapata
Hazai pályán kezdi meg NB1-es szereplését a MOL Fehérvár FC női csapata Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 10.
A hathetes felkészülés után, Székesfehérváron kezdik meg menetélésüket a MOL Fehérvár FC női labdarúgói. A csapat a szintén újonc Szekszárddal mérkőzik meg.

 

Az előző szezonban domináns teljesítményt nyújtva, huszonnégy meccsből húsz győzelemmel, valamint +85-ös gólaránnyal lett bajnok a MOL Fehérvár FC női csapata a másodosztályban. A főleg saját nevelésű, fehérvári játékosokból álló együttes előtt nagy feladat áll, hiszen első ízben szerepelnek a Simple Női Ligában. A 12 csapatos bajnokság sorsolása már el is készült, melyből kiderült, hogy a MOL Fehérvár FC augusztus 13-án, szombaton 11 órakor hazai pályán fogadhatja a szintén frissen feljutott Szekszárdi WFC csapatát. A két újonc csatája valószínűleg döntő jelentőséggel bírhat a végelszámolásnál, hiszen mindketten egyértelműen az első osztályú tagság megőrzését tűzték ki célul.

A Simple Női Ligában a Fehérváron kívül olyan nagymúltú, a női futballban élenjáró egyesületek szerepelnek, mint a Szombathelyi Haladás, a Ferencváros, vagy éppen az MTK. A székesfehérvári csapat edzője idén is Gajdóczi Tibor lesz, akit még 2018-ban neveztek ki vezetőedzőnek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >