Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gondtalan Sulikezdés Program - Adománygyűjtés
Gondtalan Sulikezdés Program - Adománygyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 11.
Hatodik alkalommal hirdette meg iskolakezdési adománygyűjtő programját a Next Stop Üzletközpont és az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ. Az akció segítségével idén közel 50 családnak szeretnének segíteni.

 

A rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdését segítve, idén hatodik alkalommal rendezi meg Gondtalan Sulikezdés Programját a Next Stop Üzletközpont és az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ. A program során új, általános iskolai tanszereket gyűjtenek, mint például ceruzakészlet, vízfesték, tolltartó, füzet, valamint – ha az állapota megengedi – használt iskolatáskát is szívesen fogadnak. A hagyományoknak hűen az Üzletközpont üzemeltetője idén is megduplázza a beérkezett adományokat. A tervek szerint, ahogy a korábbi években, idén is közel 50 családot szeretnének támogatni az iskolakezdésben.

Az akció augusztus 11. és 15. között 10 órától 18 óráig tart a Next Stop Üzletközpontban, a Holland fasor 2. szám alatt. A helyszínen az Alba Bástya munkatársai veszik át az adományokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >