Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét lehet pályázni „Fehérvár Bölcsőjére” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 16.
Ismét meghirdette a Fehérvár bölcsője pályázatot a SZÉNA Egyesület a Családokért. A cél, hogy segítsék a kisgyermeket váró vagy tervező párokat. Jelentkezni augusztus 31-ig lehet.

 


A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet 2015 óta pályázat útján adja át a fából készült bölcsőt egy gyermeket váró család számára. Az Egyesület a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány felhívására jelentkezve kapta meg a bölcsőt, melyhez az évek során egy másik is társult.

Az egyesület célja, hogy segítse a kisgyermeket tervező és vállaló családokat abban, hogy a kívánt gyermekek megszülessenek.  Céljaik elérést segítik a bölcsők, melyeket szeretnének minél több család számára eljuttatni. A vándorbölcső, benne a megszületett gyermekkel szimbólum, mely felhívja a figyelmet a gyermekvállalás, a család jelentőségére, szépségére.

A nyertes család térítésmentesen kapja használatba a bölcsőt, egészen addig, míg az új családtag ki nem növi. A SZÉNA Egyesület 2022.08.31-ig várja a családok jelentkezését a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen, egy rövid bemutatkozás kíséretében. A bölcső ünnepélyes átadására szeptemberben, a Lecsófesztivál keretében kerül majd sor.

A részletes felhívás megtekinthető a www.szena.hu honlapon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >