Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Bajnokok Ligája-rutinnal is rendelkezik új igazolásunk
Bajnokok Ligája-rutinnal is rendelkezik új igazolásunk Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2022. augusztus 22.
A többszörös román és magyar bajnok strandröplabdázó, a teremben is jeleskedő, Bajnokok Ligája-tapasztalattal rendelkező négyesütő, Vajda Beáta a MÁV Előre SC-ST Solar Extraligában szereplő női röplabdacsapatát erősíti a következő idényben.

 

Az 1997-ben, Szatmárnémetiben született játékos többször megfordult külföldön, de a magyar bajnokságot is ismeri, hiszen korábban Debrecenben két idényt, Nyíregyházán pedig egy évet töltött, s a szabolcsiakkal az Extraliga mellett a Bajnokok Ligájába is belekóstolhatott.

„Azért választottam a MÁV Előrét, mert szimpatikusnak találtam a klub által felvázolt hosszú távú terveket és jó lehetőséget látok benne. Úgy gondolom, hogy egy fejlődőképes, komoly egyesület. Szeretném segíteni a klubot céljai elérésében, hiszen idén újonc csapatként az Extraligában kell helytállnunk egy igencsak fiatal játékoskerettel. Célom, hogy csapatunk folyamatosan fejlődjön a szezon során és egyedi hangulatot varázsoljunk minden hazai mérkőzésünkön” – mondta a strandröplabdában négyszeres román bajnok, egyszeres magyar bajnok, junior Eb-ezüstérmes Vajda Beáta.

Köszöntünk, Vajda Bea a MÁV Előrében, és sok sikert kívánunk!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >