Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Holnap kora délutántól ismét járható lesz a Mátyás király körút egésze Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 13.
Holnap, várhatóan 14 órától megnyitják a forgalom előtt a Mátyás király körút eddig lezárt szakaszát, csütörtöktől pedig már a Sárkeresztúri úti új körforgalmat is használhatják a közlekedők.

 

Szeptember 14-én, szerdán 13 órakor megkezdik a Mátyás király körúti felújítás miatti zárások bontását. Várhatóan 14 órakor megnyitják az utat a forgalom előtt. Az útszakasz a Schwäbisch Gmünd és a Szabadságharcos utcákkal együtt továbbra is munkaterület marad, így kisebb forgalomkorlátozások, akadályozások még előfordulhatnak. Az eddig elterelt, érintett autóbuszjáratok szeptember 15-én, csütörtökön üzemkezdettől állnak vissza az eredeti útvonalra.

Szeptember 15-én, csütörtökre elkészül a Sárkeresztúri úton épülő körforgalmú csomópont is. Csütörtökön így megszűnik a Sárkeresztúri út – Juharfa utca csomópontjánál a jelzőlámpás forgalomirányítás, és a kihelyezett jelzéseknek megfelelően (körforgalom) kell közlekedni. A csomópont továbbra is munkaterület, a déli összekötő út kivitelezésének része, így kisebb forgalomkorlátozásokra, akadályoztatásokra esetenként továbbra is számítani lehet.

Köszönik a közlekedők türelmét! 

 
< Előző   Következő >