Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szezonnyitó családi napot szervez szombaton az Arconic – Alba Fehérvár
Szezonnyitó családi napot szervez szombaton az Arconic – Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 16.
Szezonnyitó családi napot szervez a szurkolókkal közösen az Arconic – Alba Fehérvár. Lesz kötetlen beszélgetés a kosárlabdacsapat tagjaival, streetball, valamint labdás verseny, ahol a játékosok és a szurkolók alkotják a párokat. A program szeptember 17-én, szombaton 10.00 órakor kezdődik az Alba Regia Sportcsarnokban.

 

A családi napot Simon Balázs ügyvezető köszöntője nyitja meg, majd 10.30 órától a csapattagok és a szurkolók között kötetlen beszélgetés kezdődik a speaker koordinálásával. A szurkoló annak passzolhatja a labdát, akitől szeretne kérdezni.

11.00 órától következnek a labdás versenyek a játékosok bevonásával. Két pár versenyez egymás ellen, az egyes párokat egy szurkoló és az Alba játékosa alkotja. A verseny során a játékos szedi a párja lepattanóját, a szurkolónak érvényesítenie kell egy ziccert, egy büntetőt és egy hárompontos dobást. Az a pár nyer, aki hamarabb végrehajtja a feladatot, melyre egy perc áll rendelkezésre. Ezután streetballra, azaz 3-3 elleni játékra invitálják a sportbarátokat. A játékos küzdelem 11 pontig vagy 5 percig megy, a nyertes csapattagokra értékes ajándékok várnak.

Mindenkit szeretettel hívnak a szezonnyitó családi napra az Alba Regia Sportcsarnokba.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >