Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Egyház arrow Köszöntsük együtt Máriát – Egyházközségi zarándoklat az öreghegyi Máriavölgybe
Köszöntsük együtt Máriát – Egyházközségi zarándoklat az öreghegyi Máriavölgybe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. szeptember 17.
Zarándoklatra hívja a közösség tagjait az Öreghegyi plébánia szeptember 18-án, vasárnap délután. A gyermekeknek szóló program 15 órakor kezdődik a Fanta Villában, majd csatlakoznak a felnőttek 16 órakor, az öreghegyi templomtól induló zarándoklatához.

 

A Kadocsa út – Lehel utca – az Aszalvölgyi-árok melletti széles gyalogút – Túrózsáki út – Máriavölgyi út útvonalon érkeznek meg a márivölgyi szoborhoz, ahonnan a litániát követően együtt indulnak majd vissza a templomhoz. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak, a részvételhez regisztrációt kérnek a szervezők.

Idén szeptember 18-án, vasárnap délután köszönti együtt Máriát a fehérvári hívők közössége. Az Öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébánia zarándoklatot szervez a Máriavölgyben található Mária-szoborhoz. A gyermekeket 14.45 órától a Fanta Villában várják lelki programmal, kézműves foglalkozással, énekléssel, majd 16.15 órakor a Szent Antal-szobornál megáldják őket, és a család legfiatalabb tagjai is csatlakoznak a zarándoklathoz.

A felnőttek az Öreghegyi plébánia előtt 15.30 órától gyülekeznek és 16 órakor indulnak el a Máriavölgybe, a Kadocsa út – Lehel utca – az Aszalvölgyi-árok melletti széles gyalogút – Túrózsáki út – Máriavölgyi út útvonalon, és a tervek szerint 17 órára érkeznek a Mária-szoborhoz. A litániát követően, 17.30 órakor indulnak vissza együtt az öreghegyi templomhoz. A megtett távolság kb. 3 kilométer. A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelő̋ öltözékben, kényelmes cipőben érkezzenek, és legyen nálunk folyadék is. Mindenkit szeretettel várnak és arra kérnek, hogy részvételi szándékukat jelezzék az alábbi linken: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdtAPTPlKCTDv.../viewform

 

 
< Előző   Következő >