Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nagy Evelin és Tóth Adrián Magyar Bajnok!
Nagy Evelin és Tóth Adrián Magyar Bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. szeptember 19.
"Újabb sporttörténelmi sikert értünk el, ugyanis egy korcsoportban még nem szerzett fehérvári egyesület két bajnoki címet az ökölvívó sportban."

 

 

"Újabb sporttörténelmi sikert értünk el, ugyanis egy korcsoportban még nem szerzett fehérvári egyesület két bajnoki címet az ökölvívó sportban."- nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Turós Arnold, majd hozzátette:
 
A versenyzők is sporttörténelmi tettet hajtottak  végre, ugyanis az idei a 3. Magyar Bajnoki címük.
Szlogenükhőz híven ("Gondolkodó ökölvívót nevelünk!") versenyzőik nagyon szép és gondolkodó ökölvívást mutattak be a versenyen.
 
A női mezőnyben Eveliné volt a legnépesebb, legerősebb súlycsoport, mert alsóbb súlyból feljött egy korábbi EB és egy EB 3. válogatott versenyző is. Mindennek ellenére Eve magabiztosan verte ellenfeleit.
 
Adrián különlegességét az is bizonyítja, hogy 5 egymást követő balhoroggal ütötte ki egyik ellenfelét. Olyan mozdulatai vannak, melyeket csak komoly , felnőtt boxolóktól látni.
 
"Öt versenyzővel indultunk útnak az év legnagyobb és legrangosabb versenyére. A két Bajnok mellett Hippeller Panna és Németh Zsolt bronzérmet szerzett, míg Bögyös Levente az ötödik helyen végzett.Külön büszkeség, hogy saját nevelésű versenyzőkkel ott lehetünk a NAGY  egyesületek között." - mondta Turós Arnold.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >