Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk! – ismeretterjesztő előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. szeptember 24.
Nem kell, hogy tökéletes szülők legyünk! címmel folytatódik a Mathias Corvinus Collegium ismeretterjesztő előadássorozata. A rendezvény szeptember 26-án, hétfőn 17.00 órakor kezdődik az MCC Székesfehérvári Képzési központjában. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

 

A Szülők Akadémiája hétfői eseményének előadója dr. Márky Ádám, az MCC Vezetőképző Akadémia szupervizora és Longevity Project orvosigazgatója lesz.

Az előadás témája: szülőnek lenni az egyik legnagyobb és leghosszabb dilemma. Nem lehetünk biztosak abban, hogy amit szülőként teszünk a gyermekeink érdekében, az biztosan jó-e, és azok a működések, melyek belénk ivódtak és melyek mentén cselekszünk, valóban megfelelőek-e?  Az előadás résztvevői megvizsgálják, hogy szülőként miként tudnak kikeveredni az agyuk által kreált csapdákból, és hogyan tudnak szabadon, példaként állni a gyerekeink előtt a teljesség felé vezető úton, tökéletlenül is. Sőt, főleg úgy!

A rendezvény végén a résztvevők választ kaphatnak a felmerülő kérdéseikre is. A belépés továbbra ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az ITT található linken lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >