Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ajándékot kapott a sürgősségi osztály
Ajándékot kapott a sürgősségi osztály Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 05.

ImageEgy magánember, Szabó László lovasberényi lakos értékes ajándékot adott át a Fejér megyei Szent György Kórház sürgősségi betegellátó osztályának. – kaptuk a hírt Csathó Barna kommunikációs referenstől. – Az adományozó a kórházi szakemberek által kiválasztott különleges, nagy teljesítményű EKG-készüléket és tartozékait vásárolta meg, és nyújtotta át dr. Sárkány Ágnes osztályvezető főorvosnak.

 

Noha Szabó László még soha nem töltött egy éjszakát sem a Szent György Kórházban, viszont kontrollvizsgálatokon jó néhányszor járt, és a magas színvonalú szakmai munkáért elismerését, köszönetét így akarta kifejezni. Nemzeti ünnepünkön, március 15-én ugyanis rangos kitüntetést, a Magyar Köztársaság Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át Sólyom László köztársasági elnöktől.

A kitüntetéssel járó összegből, családja egyetértésével, vásárolta a Fejér Megyei Szent György Kórház sürgősségi betegellátó osztályának az értékes – sok százezer forint értékű - berendezést.

Mint dr. Sárkány Ágnes osztályvezető főorvostól megtudtuk, a nagy teljesítményű, modern, a XXI. századi igényeket kielégítő, az erős igénybevételt jól bíró EKG-t azonnal üzembe helyezték, mégpedig a sürgősségi ambulancián, ahol éjjel-nappal folyamatosan segíti a betegellátást.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >