Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Csoki- és kekszgyűjtés a szombati Arconic-Alba Fehérvár mérkőzésen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 18.
A kosárlabda NB I hetedik fordulójában az Arconic-Alba Fehérvár a Budapesti Honvéd SE-t fogadja a Gáz utcában. Az ünnepek közeledtével a hazai együttes jótékonysági akcióra hívja a szurkolókat.

 

Csoki- és kekszgyűjtést szervez az Arconic-Alba Fehérvár és az Adni Jó Kupa Alapítvány a november 19-én, szombaton 17.00 órától megrendezésre kerülő Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen. A kezdeményezést közösen támogatja mind az Alba KC kézilabda-, mind az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabda-csapata. A kosarasok most arra kérik szurkolóikat, segítsenek együtt a nehéz időkben azoknak, akiknek valóban szükségük van rá. A csokikat és kekszeket személyesen, a mérkőzés időpontjában lehet leadni az Alba Regia Sportcsarnokban az Adni Jó Kupa Alapítvány képviselőinek.

A szombati mérkőzés favoritja a 3. helyet elfoglaló Arconic-Alba Fehérvár, akik legutóbbi öt mérkőzésükből négyet is megnyertek. Az újonc Budapesti Honvéd SE az utolsó előtti helyen áll, egy győzelmükkel mindössze a nyeretlen Nyíregyházát előzik meg a tabellán.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >