Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Új helyszínen az Ars Moriendi Klub programja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 20.
Az Ars Moriendi Klub LétKörForgó Fehérvár címmel közösségi foglalkozásra invitálja a különösen nehéz élethelyzetben lévő, feltöltődésre vágyókat egy beszélgetős, egyszerűbb tánclépésekkel és energetizáló gyakorlatokkal kombinált, ingyenes délutáni program keretein belül.

 

November 21-én, hétfőn 16:00-18:00-ig a Vörösmarty Mihály Pedagógiai Szakkönyvtár olvasótermében (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) tartja meg LétKörForgó című, bensőséges, kiscsoportos foglalkozását az Ars Moriendi Klub. A LétKörForgó egy, a létkör és a körforgó szavakból összetett különleges, építő foglalkozás.

A programot az az igény hívta életre, hogy azok az emberek, akiknek szüksége van feltöltődésre, kikapcsolódásra, megpihenésre egy elfogadásra, megértésre és megtartó szeretetre épülő közösségen belül teret és időt kapjanak a témában jártas szakemberektől. A táncot Kocsis Rita, a beszélgetést Beke Éva vezeti.

A foglalkozáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyet az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen keresztül lehet megtenni. A részvétel díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >